HEEFT U EEN PROJECT WAARBIJ WIJ KUNNEN HELPEN?

Neem contact met ons op

Wat kunt u van ons verwachten

Diensten

JBE-Techniek zet zich met haar diensten in om in een prettige en veilige werkomgeving haar opdrachtgevers te helpen in het realiseren van wensen en behoeftes. JBE-Techniek levert kwalitatief hoogwaardige diensten en totaalpakketten en is altijd op zoek naar de meest betrouwbare en duurzame oplossing. Innovatieve elektrotechnische oplossingen en kwaliteit staan voorop, zowel voor onze particuliere klant als voor een zakelijke klant. JBE-Techniek staat klaar voor haar klanten, en heeft toegevoegde waarde door eerlijkheid en betrouwbaarheid. JBE-Techniek werkt vanuit het principe afspraak is afspraak en hierin zijn we helder en transparant.

JBE-Techniek werkt veelal lokaal, maar ook voor grotere projecten in het hele land. Wij zijn ons bewust van onze leefomgeving en milieu is voor ons belangrijk. Wij geloven dan ook in onze producten en diensten. Zo draagt JBE-Techniek bij aan een betere samenleving.

JBE-Techniek levert maatwerk en voert opdrachten uit in volledige samenspraak met de opdrachtgever zodat aan alle wensen en behoeftes wordt voldaan.

Elektrotechniek
Domotica
Beveiligingstechniek

Onze Partners

Bij JBE-Techniek werken we samen met onze partners. Door expertise te bundelen bieden we u een stukje dienstverlening waar u blij van wordt. Samen zijn we slimmer!

KNX logo JBE-techniek
onbeperktwifi.nl logo JBE-techniek